+45 2484 0194 laura@karm.dk

OM KARM

Jeg hedder Laura Mazanti og er indehaver af tegnestuen KARM, der har til huse i Kunstforeningens tidligere lokaler på Raadhustorvet i Nykøbing Mors.

Jeg er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole i 2001. Frem til 2005 var jeg ansat på forskellige tegnestuer. Siden har jeg været selvstændig. I 2015 blev jeg tilligemed beskikket som byggesagkyndig.

Jeg fordeler mit arbejdsliv nogenlunde ligeligt mellem tre virkeligt inspirerende beskæftigelser; arkitektur, formidling og kunst.

Arkitektur

Arkitektur er 90% solidt håndværk, byggesagkundskab og bygningsreglementer. Det har jeg den dybeste respekt for.

Mit personlige brændstof får jeg fra de sidste 10% – der hvor jeg leder efter åbningen til at skabe noget særligt i enhver opgave. Det, der ikke kan slås op i et opslagsværk, fordi det er unikt hver gang.

Jeg finder min inspiration i naturen, kunst, arkitektur og i mennesker. Og jeg arbejder mig så godt som altid ind i et projekt via håndtegninger – løse streger, der næsten selv finder vej. 

Workshops

Jeg bruger en del tid på undervisning og workshops for både børn, unge og voksne.  Det gør jeg, fordi det er sjovt og vigtigt, og fordi jeg elsker at lege børnenes (og unge og voksnes) begejstring og skaberglæde frem. Det uanset om projektet handler om at skabe Landart i Nationalpark Thy, eller opgaven er på Arkitektskolen i Aarhus, eller om eleverne på Skive College skal kvittere med en bestået eksamen i farvelære.

Papirklip og andet kunst

Jeg folder papir – både af den fineste slags og i mere udfordrende produkter. Jeg leger med lyset, formerne, farverne og materialet.