+45 2484 0194 laura@karm.dk

KARM ARKITEKTUR – TILBYGNING  &  NYBYGNING

Jeg har tegnet mange tilbygninger og nybygninger. Mine kunder og deres ønsker er lige så forskellige, som de bygninger der er skabt af mine streger. Fælles for de fleste projekter er, at de starter med en drøm.  

Uanset om din opgave er stor eller lille, løser jeg den med omhu og finder den gode balance imellem økonomi og kvalitet. Min ambition er hver gang at skabe præcis den løsning, som du bliver helt tilfreds med. 

FACADE PÅ KIRKECENTER

Facaden til kirkecenteret ved Nykøbing Mors Kirke er tegnet med respekt for det eksisterende udtryk. At bygge nyt til smukke, klassiske bygninger er en opgave, som skal løses med den største omhu. 

 

VILLA MED MODERNE UDTRYK

Moderne arkitektur skal på en gang udtrykke den tid, vi lever i lige nu, og også være udført med en ambition om at bygningen er smuk om 50 år. Æstetisk bæredygtighed i arkitektur er overordentligt vigtigt. 

 

TRAPPEN, DER KAN SÅ MEGET ANDET

Gennemgangsrum – trapper, entreer, bryggerser – må meget gerne tilføre andet end praktik. Den gode arkitektur kan bidrage med overraskende sanseoplevelser i disse transportrum. Bygherren af trappeopgangen, der er fotograferet her,  synes at dette i særligt grad er lykkedes. 

 

STREGER – OVERTUREN TIL DE FLESTE KARM-LØSNINGER

Indflyvningen til de fleste opgaver hos KARM ARKITEKTUR er frimodige stregtegninger. Hånden får fri fra hjernens begrænsninger. Den løber sine egne vegne, farer vild, finder nye spor, der kan lede frem mod den helt rigtige – og ofte overraskende – løsning.

Her er det de første skitser til en stor tilbygning til et fritidshus på Nordmors. Kunden ønskede en løsning, der byggede bro til det eksisterende hus – et ydmygt foderhus til en gammel minkfarm – og knyttede an til den lille skov i de smukke istids-bakker, som tilbygningen kommer til at vokse ud af.  Fritidshuset forventes færdigbygget i sommeren 2019.