+45 2484 0194 laura@karm.dk

POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Denne politik gælder KARMs hjemmeside og KARMs virke i øvrigt.

Virksomheden overholder gældende love om beskyttelse af data og personlige oplysninger. Siden her beskriver, hvilke oplysninger KARM kan have brug for at indsamle fx via mail-henvendelser fra siden, og hvordan KARM bruger dem.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige er Laura Mazanti – se kontaktoplysninger her.

Indsamling af data

KARM.dk indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger om dig fx navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. 

For at kunne besvare dine spørgsmål eller imødekomme dine henvendelser til KARM, kan det være nødvendigt at opbevare personlige oplysninger, fx navn, firmanavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. KARM har brug for disse oplysninger for at kunne besvare dine henvendelser. Hvis du ikke ønsker, at dine personlige oplysninger indsamles, skal du ikke sende dem til KARM – hverken i elektronisk eller i analog form.

KARM gemmer disse oplysninger, så længe det er relevant, for at kunne give dig den bedste behandling. Hvis du ønsker information om hvilke oplysninger, KARM opbevarer har om dig, og eventuelt ønsker dem slettet, så har du til enhver tid ret til dette. Du skal blot kontakte dataansvarlig Laura Mazanti på mail: laura@karm.dk.

Venlig hilsen Laura Mazanti – KARM ARKITEKTUR